❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer estudi clínic català sobre les propietats de la llet d'euga

L'Associació eQuaid Research es dedica a la divulgació de les propietats de la llet d'euga. Conjuntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu impulsa el primer estudi clínic fet a Catalunya sobre les propietats d'aquesta llet i el seu ús com a complement alimentari.

Equaid

Un proyecto de

0
segundos
12
Aportaciones
620€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Aquesta campanya de micromecenatge té com a objectiu contribuir a dotar l' Associació eQuaid Research, que es dedica a la divulgació de les propietats de la llet d'euga, i a l' Hospital Sant Joan de Déu de les eines per finançar el primer estudi clínic sobre les propietats d'aquesta llet.

La investigació la portarà a terme l'equip de Recerca i Innovació d'aquest centre hospitalari. La recerca abraça diversos camps. No us en podem donar detalls concrets per evitar que hi hagi empreses que s'aprofitin d'aquesta investigació per comercialitzar els seus productes sense que tinguin un aval científic documentat.

Ruta solidària per tot Catalunya

Les vostres aportacions són el que permetrà l'Associació eQuaid Research poder disposar d'un tràiler amb remolc que anirà arreu de Catalunya explicant què és i quines són les propietats de la llet d'euga com a complement alimentari. Es necessita l'aval d'un estudi clínic per demostrar científicament quines són les aplicacions d'aquest complement alimentari en l'àmbit mèdic.

Propietats de la "llet d'euga Complet"

Per les seves característiques, la "llet d'euga Complet" es considerada un aliment que actua com a complement o suplement nutricional, aportant a l'organisme nutrients de tota mena, des de vitamines, minerals, proteïnes i aminoàcids fins a pèptids bioactius, àcids grassos poliinsaturats i microbiota intestinal. També s'ha comprovat que la seva composició actua directament sobre els neurotransmissors, cosa que aixeca ràpidament l'estat d'ànim, proporcionant vitalitat i energia.

Per les seves característiques es considera que pot ser útil en relació a tot un seguit de patologies.

Si voleu conèixer més a fons els usos de la llet d'euga només cal que aneu a la pàgina web de l'entitat on hi trobareu un extracte detallat de les propietats d'aquesta llet.

Destacat suport mèdic

eQuaid Research té el suport en les seves investigacions de doctors i doctores de trajectòries àmpliament reconeguts. De Mercè Olivé, especialista en anàlisis clínics del General Lab de Sabadell; de Maria Àngels Calvo Torras, catedràtica de microbiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona; de Gisela Grimé, microbiòloga de Universitat Autònoma de Barcelona; de Luis Eduardo Monroy, cardiòleg de la Clínica Pilar Sant Jordi de Barcelona; de Xavier Aldeguer, digestòleg de l'Hospital Josep Trueta de Girona; d'Àngel González, hematòleg de la Clínica Pilar Sant Jordi de Barcelona; de Marta Martin, digestòloga de l'Hospital Broggi i de Jaume Pérez Payarols, responsable d'investigació i innovació de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

A què destinarem les vostres aportacions

A fer realitat el Poni tour. Adaptarem un camió i un remolc per convertir-los en una aula mòbil que estarà de ruta per Catalunya. A la sala d'audiovisuals explicarem quines són les propietats de la llet d'euga. També hi farem un taller pels més petits i habilitarem una zona de pic-nic on fer un berenar i fer passejades amb poni. És, doncs, una activitat divulgativa pensada per ser feta en família.

Perquè fem el Poni tour

Aquesta gira per tot Catalunya és una eina per donar a conèixer l'existència i les propietats de la llet d'euga arreu de Catalunya. Ens demana un esforç important, perquè volem arribar arreu del país, però pensem que la divulgació és la millor eina per poder desenvolupar els estudis clínics que necessitem. No tothom pot venir a la nostra granja, així que els en portarem un tastet al seu poble o ciutat.

Aportacions i recompenses

Totes les aportacions són igualment benvingudes, ja siguin les més modestes o les de més quantia econòmica. En tots els casos hem volgut que les persones que ens doneu suport tingueu un coneixement continuat dels treballs que es fan gràcies a les vostres aportacions. Tots rebreu, doncs, un resum de l'estudi que volem finançar a partir d'aquesta acció. La seu d'eQuaid Research és una granja a la Vall d'en Bas, a la Garrotxa, al petit municipi de Puigpardines. Pràcticament en totes les recompenses hem inclòs una visita a la granja, perquè volem que conegueu de primera mà la nostra història i tot allò que fem. Si teniu la possibilitat de fer l'aportació més quantiosa no caldrà que vingueu a la granja, perquè us la portarem a casa!!

Aquí us deixem unes imatges de les samarretes i el jersei que podeu obtenir en funció de les vostres aportacions.

I també una imatge de la crema de mans feta amb llet d'euga. No podem incloure una mostra de llet d'euga d'administració oral entre les recompenses perquè no tindria sentit. Com a mínim, cal prendre-la durant divuit dies seguits per poder notar-ne els primers resultats. El nostre objectiu és convèncer la població de les propietats saludables d'aquesta llet, per això considerem que cal anar més enllà d'unes mostres.

El nostre calendari

Calculem que en el termini d'un mes o mes i mig acabada la campanya podrem disposar ja del camió i remolc totalment adaptats per fer el recorregut per Catalunya. Les recompenses s'entregaran durant aquest període. El que haurà d'esperar és l'entrega de l'informe sobre l'estudi, atès que aquest no es farà fins que no es recapti el necessari per engegar-lo i després es necessitaran mesos perquè sigui una realitat.

Estem a les xarxes

Trobaràs tota la informació sobre eQuaid a la nostra web
Ens piulem?
Ens fas un m'agrada?

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies