❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

laFilmo del Baix Montseny

laFilmo del Baix Montseny

Sant Celoni

A començaments de l’estiu de 2021 un grup d’amics de Sant Celoni vam decidir iniciar una sèrie d’activitats amb l’objectiu de difondre la cultura cinematogràfica al nostre poble, i l’1 de juny de 2022 ens vam constituir formalment com a associació amb el nom de "la Filmo del Baix Montseny". Reivindiquem la importància del setè art com una eina que ens ajuda a reflexionar, crèixer i a poder entendre una mica millor el món que ens rodeja; i això ho fem mitjançant els cinefòrums: la presentació d’un film, la seva projecció i un debat posterior sobre el mateix. La fòrmula dels cinefòrums ens permet entendre molt millor els films i disfrutar-los encara més. Aprenem i sobretot gaudim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies