❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rosa Ayxendri

Rosa Ayxendri

Tarragona

Els que vau participar al verkami dels "Poemes Bestials" ja em coneixeu, em presento per qui no em conegui: soc Rosa Ayxendri, mestra jubilada i escriptora d’afició. Aprofito el temps que em regala la jubilació per seguir avançant en el món de l'escriptura. Aquest serà, si entre totes ho fem possible, el meu tercer llibre publicat. La primera publicació, “Confinats”, és un relat que vaig escriure i publicar el 2020 en ple confinament amb l’objectiu d’ajudar en l’acompanyament emocional als nens i nenes després de la pandèmia i com a reflexió pels adults. La segona, "Poemes bestials", es un recull de poemes il·lustrats per l'Edu Polo, de les Bèsties del seguici de Tarragona (veure Verkami)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies