❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

BeethOUVen 9

L'OUV s'uneix al 250 aniversari de Beethoven amb l'estrena més internacional de l'últim moviment de la 9a Simfonia. Comptem amb tu!

0
segons
61
Aportacions
12.400€
De 12.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, Deutsch, English i Français

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

QUI SOM?

L'Orfeó Universitari de València és la formació coral universitària més antiga d'Espanya, i un motor rellevant de la cultura valenciana.

La nostra vinculació amb la Universitat de València ens permet estar en un contacte permanent amb estudiants, graduatss, professors i personal d'administració de la institució. A més, tots els anys es converteix en la destinació musical de molts estudiants del programa Erasmus.

Entre d'altres reconeixements, ha obtingut el primer premi en totes les edicions del Concurs Nacional de Cors Universitaris, i ha sigut seleccionat entre els millors del món, amb la participació en els festivals internacionals de cors celebrats a Lille, Nova York, Coïmbra, Manila, Roma i Poznan, entre altres.

Si vols conéixer-nos una mica millor, no dubtes a entrar en la nostra pàgina web.

Web Orfeó Universitari de València

PER A QUÈ SOL·LICITEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ?

Aquest any 2020, a més de pel 250 aniversari del naixement de Beethoven, serà recordat per la COVID-19, aquest virus que ha fixat el concepte tan desagradable del distanciament social. Nosaltres, com a agrupació coral, ho hem patit i ho continuarem patint, però, mitjançant projectes com el que t'estem presentant, tractarem de fer front a aquest virus.

I què millor que la música de Beethoven perquè s'obre el miracle del retrobament digital, amb molts músics i cantants de tot el món. Sens dubte, la 9a Simfonia va significar un cant a la concòrdia i unitat de totes les persones. I justament això pretenem: que el compositor torne, amb la seua música, a representar un interés cultural comú.

Per a això, ens hem posat en contacte amb músics i cantants de molts països. Filipines, EUA, Canadà, Alemanya, França, Bèlgica, Lituània, Polònia, Holanda, Colòmbia, Itàlia, Anglaterra i Cuba, entre d'altres, estaran representats en aquest projecte.

El nostre objectiu és el de l'estrena més internacional de l'últim moviment de la 9a Simfonia. Per a adaptar la duració d'aquest moviment a la realitat de les xarxes socials i al complex enregistrament de cada participant hem preparat una reducció d'aquest.

Amb els videos elaborats per tots els músics i cantants dels diferents països, prepararem un treball comú que estrenarem a les acaballes de novembre de 2020, en les nostres xarxes socials.

Esperem, amb la teua ajuda inestimable, poder portar avant aquest projecte complex però il·lusionant.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Un projecte tan ambiciós com el que estem presentant implica despeses vàries. Des de les mateixes despeses musicals fins a les de gestió del muntatge, tot incloent-hi les de la realització creativa.

Per tant, les despeses a les quals destinarem les vostres aportacions seran les següents:

  • Coordinadora del projecte

  • Creatiu de la campanya

  • Marxandatge de la campanya

  • Compositor-arranjador

  • Tècnic d'àudio

  • Tècnic de video

  • Col·laboracions remunerades

  • Recompenses

RECOMPENSES

Oferim recompenses diverses, en funció de l'ajuda que ens pugues oferir:

  • El teu NOM al final del video del projecte.

  • Un CD de l'Orfeó Universitari de València.

  • Un CÒMIC de l'Orfeó Universitari de València.

  • Entrades per a algun del nostres propers concerts.

  • Assistència a un assaig de portes obertes.

  • Concert privat de l'Orfeó Universitari de València.

Les recompenses que impliquen l'enviament d'un bé físic es lliuraran entre els dies 1 i 30 de novembre de 2020. Les recompenses que tinguen a veure amb l'assistència a un concert de l'OUV, a un assaig de portes obertes o la realització d'un concert privat seran concretades directament amb les persones que hagen realitzat aquesta aportació, sense precisar la data a priori, ja que dependran de l'agenda musical de l'OUV i de la disponibilitat de la persona que realitze l'aportació.

Foto exemple del còmic de l
Foto exemple del còmic de l'OUV

L
L'OUV té aquest i altres CD que utilitzarà per a les recompenses. Aquest CD és només un exemple.

L
L'OUV té aquest i altres CD que utilitzarà per a les recompenses. Aquest CD és només un exemple.

CALENDARI PREVIST

Una de les principals dificultats d'aquest muntatge és la de la coordinació d'un nombre tan elevat d'artistes de tot el món. Tanmateix, ens hem esforçat a definir un calendari minuciós per a poder gaudir del resultat del muntatge a finals del mes de novembre del 2020.

De manera resumida, aquests són els principals terminis que hem definit:

  • Setembre 2020: enviarem el material adequat a cantants i músics perquè puguen preparar els respectius vídeos. Serà molt important el contacte amb tots ells per a poder resoldre els dubtes que puguen tenir.

  • Octubre 2020: des del 10 al 30 del mes, tots els participants enviaran els vídeos a la Coordinadora del projecte.

  • Octubre-Novembre 2020: de l'1 al 20 de novembre, aproximadament, els tècnics d'àudio i video treballaran amb tot el material per a finalitzar el projecte.

  • Novembre: durant la setmana del 23 al 29 de novembre, presentarem el resultat final.

+ INFO

Et deixem uns altres enllaços per si desitges conèixer-nos un poc millor i seguir-nos en les xarxes socials. D'aquesta manera, a més, podràs estar informat dels avanços de BeethOUVen 9 i d'altres projectes interessants.

Facebook Orfeó Universitari de València

Twitter Orfeó Universitari de València

Instagram Orfeó Universitari de València

YouTube Orfeó Universitari de València

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

7 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Inmaculada Abad Gimeno

    Inmaculada Abad Gimeno

    más de 3 años

    Creci cantando en el orfe y tengo tan buenos recuerdos ... Que esta aportación no es nada en comparación con lo que el Orfeón me ha dado en mi vida.

  • Orfeó Universitari de València

    Orfeó Universitari de València
    Autor/a

    más de 3 años

    Siiiiiii!!! Lo conseguiremos. Mil gracias Carlos

  • Carlos García-Sala Viguer

    Carlos García-Sala Viguer

    más de 3 años

    Espero lo consigamos!

  • Gusva

    Gusva

    más de 3 años

    Hola! Si hacen un video en HD 1920X1080, nos encantará difundirlo en AllegroHD, el canal de televisión consagrado a la música clásica en Ame'rica Latina m

  • paula

    paula

    más de 3 años

    Ánimo compañeras y compañeros! MIL BESOS

  • Orfeó Universitari de València

    Orfeó Universitari de València
    Autor/a

    más de 3 años

    Muchísimas gracias Nieves!!! Un abrazo fuerte.

  • Nieves Gil Gómez

    Nieves Gil Gómez

    más de 3 años

    Gracias por toda la felicidad que me disteis en los 8 años que canté en el OUV. Estoy encantada de participar en vuestro proyecto aportando mi granito de arena.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies