❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

IN FORMA PAUPERIS, Carro F.C. Teatre de carrer.

“In Forma Pauperis" és el treball final de la nostra formació actoral a l’Institut del Teatre. Els ntegrants del projecte van canvant, o la nostra feina dins d’aquest. Però el projecte continua creixent i ara hem d’autofinanciar-nos. Posem, per això, la nostra confiança en aquest nou medi virtual.

Carro F.C.

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
64
Aportacions
2.015€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, English, Français, Galego i Italiano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

L’OBRA

“In Forma Pauperis” (amb carácter de pobresa en llatí) és la historia de sempre, la que llegim cada dia als diaris, la que veiem cada dia a la televisió i la que comentem cada dia a internet. Però aquesta vegada li hem donat un parell de voltes.

Mitjançant imatges metafòriques, humor i absurd, “In Forma Pauperis” ofereix una mirada crítica sobre els temes més controvertits de l’actualitat com el desallotjament o l’absurd del sistema.

El tipus de llenguatge teatral i el ritme trepidant que es porta a escena, fa que aquest espectacle sigui apte per a tots els públics.

La posada en escena proposada es basa en la transformació i exageració dels objectes quotidians. La reutilització de rebuig es una de les bases de l’espectacle.
“In Forma Pauperis” és una peça coral, que desperta a l’imaginari de tot aquell qui el veu i fa reviure l’espai urbà.

LA COMPANYIA

“In Forma Pauperis” és el projecte amb qual el grup Carro FC comença el seu camí a la professionalitat de les arts escèniques de carrer. Després de quatre anys de formació a l’Institut del Teatre de Barcelona, els seus integrants volen realizar una aposta forta que té com a objectiu portar el teatre a la gent.

Aquest projecte veu la llum en l’àmbit acadèmic, on el necessari per a fer-lo neixer estaba a l’abast d’aquells que li van donar forma. Tantmateix, què passa un cop és fora de la institució? La resposta: totes aquelles necessitats que estaven cobertes per a ser alumnes, com professoinals hem de cobrir-les nosaltres mateixos. Som conscients que el projecte és ambiciós, però no imposible. Per aquesta raó, desitgem que aquest espectacle evolucioni, i per això, necessitem comptar amb una sèrie de medis que ho facin possible.

La crisi actual està retallant cada dia els drets fonamentals de les persones. L’art, no és l’excepció. Va en augment el nombre d’aquells que, per factors econòmics, no tenen la possibilitat de disfrutar del teatre. Per això, és urgent treure el teatre al carrer, apropar-lo a la gent, per a que d’aquesta manera, cap crisi es pugui interposar i l’art pugui ser accessible a tots.

Tota la ajuda que rebem per a fer creixer aquest projecte, és per a poder entregar-lo ala gent sense demanar res a canvi. Aquest projecte, encara que l’haguem gestat nosaltres, en el fons, no ens perteneix. Així com fou posible començar-lo gràcies a l’ajuda de moltes persones, només és possible continuar-lo, amb més ajuda. Volem que la nostra passió sigui la passió de tots aquells que apostem per aquest projecte, de tots els que, amb tota la generositat, estiguin disposats a ajudar-nos i sobre tot, de tots aquells que per una hora, en alguna plaça del món, aconsegueixin gaudir de l’art que es mou i ens commou.

A QUè DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Verkami és, de momento, la nostre única Font de financiació. Si aconseguim arribar al nostre objectiu, els diners recaudats es destinaran i distribuirán aproximadament de la següent manera.

Escenografia

Vestuari / Maquillatge

Equip tècnico bàsic. So i Llums.

Stand de Tàrrega i altres despeses relacionades amb la “Fira”

Recompenses

CALENDARI

El nostre objectiu més immediat és la nostra participación a la "Fira de Tàrrega" de Teatre de Carrer, que aquest any es celebrarà entre els dies 5 i 8 de Setembre.

Després d’aquests diez ja podrem fer entrega de les recompenses que haguem d’enviar i acordar amb els mecenes, les recompenses per a les que s’hagi de concretar una cita.

SEGUEIX-NOS

Pots estar al dia de l’evolució del projecte a través de:
Facebook
Blog

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies