❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

π - El joc del Pi

Un joc amb tants decimals com possibilitats

E+T

Un projecte de

E+T

Categoria

0
segons
60
Aportacions
1.121€
De 1.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

El Joc del Pi és un joc de cartes familiar per diversos jugadors. S'aprèn a jugar en només uns minuts i ofereix moltes hores de diversió.

Un joc de 1-10 jugadors a partir dels 6 anys d'edat i d'uns 20-30 minuts de duració.

Es tracta d'un joc basat en el número Pi (π), una constant matemàtica utilitzada freqüentment i coneguda per tenir infinits decimals.

Les cartes base del joc representen a aquests decimals. Durant el torn, cada jugador haurà de col·locar la carta amb el número que correspongui fins a quedar-se sense cartes. Guanya el primer jugador que es quedi sense cartes. El joc inclou cartes especials i amb habilitats.

El Joc del Pi és molt fàcil i divertit!

El Joc del Pi fa un tribut al número Pi, tant per les mecàniques emprades com pel disseny de les cartes. Es tracta d'un projecte creat completament per dissenyadors aficionats als jocs de taula i les matemàtiques.

El nostre objectiu, a part de crear el joc de cartes, és que el Joc del Pi desperti la curiositat per les matemàtiques a tots aquells, nens i adults, que el juguin.

Comença a jugar i ja no podràs parar!

El Joc del Pi és un joc en el qual per guanyar els jugadors han de continuar la sèrie fins a quedar-se sense cap carta. Les regles simples i els inesperats canvis en la partida converteixen el Joc del Pi en un gran passatemps.

  • Jugadors: 1-10 persones

  • Duració: 10 minuts

  • Edat: +6 anys

Les cartes de decimals van del número 0 al 9 i són les cartes principals d'aquest joc.

Cada 10 mecenes a la campanya de Verkami s'afegirà una carta de decimal al joc base. La quantitat de cartes del joc pot augmentar amb la vostra col·laboració!

Entre tots podem aconseguir un joc memorable!

Que és Verkami?

Verkami és una plataforma de micromecenatge que ofereix l'oportunitat de finançar projectes amb la suma d'aportacions individuals.

Segons el nivell d'aportació que vulguis realitzar per aquesta campanya, pots aconseguir no només el joc, sinó també altres recompenses.

Aquí expliquem amb més detalls com són les recompenses per les quals pots aportar en aquesta campanya. Cada recompensa es pot aportar en solitari o en un pack juntament amb altres recompenses.

Si us plau, revisa amb atenció totes les recompenses i no dubtis a preguntar si tens qualsevol dubte.

Recompenses il·limitades (disponibles durant tota la campanya):

  • Joc del Pi. Inclou el joc amb qualsevol millora que s'assoleixi si s'arriben als nous objectius; es poden afegir noves cartes, noves modalitats de joc, etc.

  • Agraïments. Pots elegir que el teu nom aparegui als agraïments que hi haurà a cada joc.

  • Samarreta. Podràs elegir el disseny que més t'agradi entre els 12 models exclusius que tenim disponibles. Les samarretes només estaràn disponibles mentre duri la campanya de Verkami.

Recompenses limitades (tenen un màxim de mecenes):

  • Apadrina una carta. S'afegeix un text elegit per tu a una carta Circular del joc. Aquest text pot ser el teu nom o qualsevol expressió, matemàtica o no, que tingui relació amb el número π (Pi).

  • Logotip. Pots elegir que el logotip de la teva tenda, associació o empresa aparegui als agraïments que hi haurà a cada joc.

  • Promoció. Pots elegir que el logotip de la teva tenda, associació o empresa aparegui a la caixa de joc, xarxes socials i plataformes de promoció del joc.

Enviament Internacional (requereixen una altra aportació):

  • Europa.

  • Fora d'Europa.

Cada 10 mecenes a la campaña de Verkami s'afegirà una carta de decimal al joc base.

Si més gent participa, millor serà el joc!

Quan aconseguim la meta inicial (1000€) el projecte es farà realitat, però si un cop aconseguit aquest objectiu inicial s'arriba a objectius superiors podríem millorar el producte perquè els mecenes de qualsevol nivell d'aportació puguin gaudir-ne.

A que destinarem els diners?

Les vostres aportacions es destinaràn a la producció i enviament de les recompenses. Incloent la impressió de les cartes i samarretes, així com la preparació i la gestió dels enviaments, el disseny, cartes personalitzades i d'altres costs o imposts derivats.

Quan s'enviarà el joc?

La idea és tenir tots els encàrrecs enviats tres mesos després de tancar la campanya.

El calendari de producció serà d'entre un i dos mesos després de tancar la campanya, depenent dels proveïdors. Afegim un tercer mes per solucionar possibles imprevists o retards que puguin aparèixer durant la producció, preparació o enviament dels encàrrecs.

Per estar al dia de totes les novetats, no oblidis seguir-nos al nostre compte d'Instagram: @joc_pi

Infinites possibilitats

El joc bàsic és de nivell intermedi, però existeixen altres modalitats de joc que varien la seva complexitat. La mecànica del joc permet que es puguin fer servir més o menys cartes segons el nombre de jugadors, la dificultat o duració que es desitgi.

Aprendre a través de l'experiència

El Joc del Pi ofereix una excel·lent oportunitat perquè tothom es familiaritzi amb el llenguatge matemàtic, a més de crear interès i curiositat pels conceptes matemàtics presents en el joc.

Un regal ideal

El Joc del Pi et permet jugar en qualsevol moment i lloc. Les cartes es presenten en una caixa per guardar-les i transportar-les. Emporta-te'l si vas de viatge o en cotxe. És una gran idea d'aniversari o Nadal per nens adolescents.

Per a totes les edats

Els més petits de la casa podran establir un vincle amb els avis, als que el Joc del Pi també els ajudarà a mantenir la seva ment activa, estimulant les seves cèl·lules cerebrals i mantenint les vies neuronals en funcionament.

Inclusivitat

El joc està obert a tothom que vulgui jugar-hi. Dissenyat de forma que qualsevol persona pugui jugar-hi sense problemes.

Perquè un joc de cartes?

Actualment, el nostre dia a dia es basa en la interacció amb la tecnologia i la contínua recepció d'estímuls. Tornar al que és bàsic amb un joc de cartes tangible dona una experiència pràctica i tàctil a compartir amb els amics i la família.

Què és Els+Típics?

Xarxes socials

Si vols seguir l'activitat d'Els + Típics a les xarxes o si vols conèixer més sobre els nostres productes, et convidem a seguir-nos des de les següents plataformes:

Botiga online - mestipics.com

Instagram - instagram.com/mes.tipics

TikTok - tiktok.com/@mes.tipics

YouTube - youtube.com/@mesTipics

Facebook - facebook.com/mesTipics

Preguntes freqüents

  • En quin idioma estarà el joc?

    El joc en si és internacional, ja que les cartes només contenen números i símbols, sense dependre d'un idioma específic.

    Pel que fa a les instruccions, el nostre pressupost actual de 1000€ és ajustat i només ens permet incloure un idioma. No obstant això, volem fer justícia als nostres mecenes, i per això tenim previst tenir en compte les seves adreces per determinar l'idioma principal. En qualsevol cas, proporcionarem un QR per accedir a les instruccions en altres idiomes.

    En el cas que superem l'objectiu de finançament i les circumstàncies ho permetin, intentarem incloure un petit manual en català, castellà i anglès per a una millor accessibilitat.

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

8 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • E+T

    E+T
    Autor/a

    aproximadament 2 mesos

    ¡Gracias por tu apoyo, Xtina! Estamos emocionados de lograr el juego. ¡Cada pequeño paso cuenta!

  • Xtina Fuente

    Xtina Fuente

    aproximadament 2 mesos

    Me encantan los juegos de mesa y pasar buenos ratos jugando. Ánimo, ya casi habéis conseguido toda la financiación, no queda nada

  • E+T

    E+T
    Autor/a

    aproximadament 2 mesos

    Hola Cristina! La nostra idea era fer enviaments particulars però mirarem de tenir punts de recollida a Barcelona i altres zones. Us mantindrem informats sobre qualsevol novetat.

  • Cristina

    Cristina

    aproximadament 2 mesos

    On hi haurà els punts de recollida o com serà la distribució a la provinci de bcn? Gràcies! Amb ganes de jugar-hi

  • E+T

    E+T
    Autor/a

    aproximadament 2 mesos

    Hola Dae! El juego viene con caja. Sin embargo, el tipo de packaging dependerá de la recaudación final.

  • Dae

    Dae

    aproximadament 2 mesos

    El juego viene sin caja? Solo las cartas sueltas?

  • E+T

    E+T
    Autor/a

    2 mesos

    Moltes gràcies! Esperem que pugui fer-se realitat!

  • Josep

    Josep

    2 mesos

    Bona iniciativa

#06 / ¡El Juego de Pi será una realidad!

Finalmente, la campaña de El Juego de Pi ha llegado a su fin con un gran éxito. Gracias al respaldo de 57 mecenas, hemos logrado recaudar un total de 1.121€, lo que nos permite agregar 6 cartas de decimal adicionales al juego base. Pero eso no es todo. Con el excedente obtenido, tenemos planes para incorporar alguna sorpresa extra que hará que este juego sea aún más especial.

Nos sentimos profundamente impresionados de que nuestra primera campaña no solo haya alcanzado su objetivo, ¡sino que lo haya superado! Afrontar este desafío ha sido tanto emocionante como desafiante, y queremos expresar nuestro más sincero agradecimiento a todos los que nos han apoyado en este viaje.
¡No podemos sino decir GRACIAS por esta increíble oportunidad de convertir nuestra visión en realidad!

Proceso Post-Campaña:

1. Formularios: En los próximos días,… seguir llegint

#05 / ¡Un mes increíble!

¡Hola a todos!

Hoy celebramos un mes desde que comenzamos nuestra emocionante aventura en Verkami, y quiero expresarte mi más profundo agradecimiento por formar parte de este increíble viaje hasta ahora. Gracias a tu apoyo y dedicación, El Juego de Pi será una realidad. ¡Es increíble todo lo que hemos logrado juntos en tan poco tiempo!

Pero amigos, aún hay más por hacer. Con solo 10 días restantes en nuestra campaña, estamos decididos a llevar las cosas al siguiente nivel alcanzando nuevos objetivos.

Ahora estamos apuntando a alcanzar los 1.500€ para poder añadir una carta especial adicional al juego. Pero eso no es todo, si logramos llegar a 2.000€, podremos añadir un modo competitivo que elevará la experiencia de juego a nuevas alturas.

Y aquí es donde entras tú. Tu apoyo es fundamental para hacer que estos nuevos objetivos sean una realidad. Te invito… seguir llegint

#04 / Objetivo Alcanzado: ¡Construyamos un Juego Infinito!

¡Hemos logrado alcanzar nuestro objetivo en un tiempo récord y todo gracias a tu increíble apoyo y dedicación!

Pero esta historia no sería la misma sin ti. Cada contribución, cada palabra de aliento y cada acción compartiendo nuestra campaña ha marcado la diferencia. Ha sido tu confianza y apoyo lo que nos ha llevado hasta aquí, y no podríamos estar más agradecidos.

Cada uno de vosotros ha sido una parte vital de este éxito y quiero expresar mi más profundo agradecimiento por creer en este juego y hacerlo posible. Sé que juntos podemos llevar este juego aún más lejos.

Así que sigue compartiendo, sigue creyendo y sigue siendo esa fuerza que nos impulsa hacia adelante. Invita a tus familiares, compañeros de trabajo, amigos de la universidad y a todos tus conocidos a unirse. Recuerda que cuanta más gente se una al proyecto, ¡más cerca estaremos de hacer un juego infinito!

Gracias por ser la razón por la que este sueño se ha hecho realidad. ¡Sigamos creciendo!

#03 / Más allá del 90%

¡Hemos superado el 90% de nuestra meta en apenas dos semanas!

Pero no queremos detenernos aquí. Aunque nuestro objetivo esté cerca, queremos crear la mejor versión posible de este juego, y para lograrlo, necesitamos tu ayuda.

Recuerda, ¡cuanta más gente se una, más cartas tendrá el juego!

Gracias una vez más por ser parte de esta emocionante aventura desde el principio. Tu participación y apoyo son fundamentales para hacer-lo realidad.

¡Sigamos adelante juntos hacia el infinito!

#02 / Primera semana

En tan solo una semana de campaña, ¡hemos superado el 75% de nuestra meta!

Queremos expresar nuestro más sincero agradecimiento a todos y cada uno de vosotros por creer en este proyecto, vuestro apoyo nos impulsa a seguir adelante. ¡Seguimos avanzando juntos hacia nuestro objetivo!

No olvidéis compartir la campaña con vuestros amigos y seguidores para que puedan unirse a esta emocionante aventura. ¡Gracias por ser parte de este juego desde el principio!

#01 / Actualización sobre la fecha de entrega.

Queridos mecenas,

Queremos agradeceros profundamente por vuestro apoyo desde el inicio de nuestra campaña en Verkami.

Lamentablemente, hemos cometido un error de principiante al crear la campaña de Verkami. En la fecha de entrega de los juegos, indicamos abril de 2023 pensando en la fecha de finalización de la campaña en lugar de julio de 2024, la fecha prevista de entrega.

Para compensar este error, estamos mirando de priorizar una tirada especial para nuestros primeros mecenas. Como comprendereis, los tiempos de producción no dependen de nosotros, pero vamos a trabajar para asegurarnos de que recibáis vuestros juegos lo antes posible.

Agradecemos vuestra comprensión y paciencia mientras trabajamos para rectificar este error.

No dudéis en poneros en contacto con nosotros si tenéis alguna pregunta o inquietud.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies