❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

The waiting show

Publicació en paper de l'obra de creació col·lectiva escrita per l'alumnat de 3ºA sota la direcció del professor Ramón Moreno. ESADV.

Marta Caballero

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
87
Aportacions
1.020€
De 968€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i Portugués

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Sinopsis

A partir de preguntar-nos, què ens molesta?, què ens preocupa? i què ens interessa?, hem escrit una dramatúrgia pròpia del col·lectiu que interpreta este taller, on la connexió amb el moment que està vivint cada persona que l'integra, es manifesta en un format que convida a la reflexió existencial del temps i les formes que ens han tocat viure.

Portada del llibre
Portada del llibre

Qui som

Som un grup d'estudiants de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València i de l'Escola Superior de Teatro e Cinema de Lisboa: Andreu Beltrán, Marta Caballero, Nídia Cardoso, Candela Granell, Angie Jaramillo, Teresa Llado, Sandra Mihi, Sara Navarro, Gabby Pous, Yasmina Sanz, Ahinsa Theresse i Dani Vázquez. Direcció de Ramón Moreno (Professor d'Interpretació).

Actualment cursem 4t d'interpretació textual. Fa un any, en l'assignatura Taller de Teatre Contemporani, vam investigar sobre la realitat i les preocupacions de la gent jove, arribant a la creació de The waiting show.

Este taller va formar part del recorregut acadèmic en el marc del programa de mobilitat Erasmus+ d'una de les estudiants de l'Escola Superior de Teatre e Cinema de Lisboa. Una trobada d'artistes de diferents països, de diferents cultures, que va durar al voltant de quatre mesos, buscant un lloc comú, ja siga en la seua carrera acadèmica o en la seua vida professional artística, en una formació que buscava anar més enllà de fronteres geogràfiques òbvies.

Nídia Cardoso, estudiant Erasmus de Lisboa, en el paper de Baby Jane.
Nídia Cardoso, estudiant Erasmus de Lisboa, en el paper de Baby Jane.

Procés

"A l'inici del curs 2022/2023, estàvem davant el repte de la “fulla en blanc”, davant el gran repte d'escriure una obra que ni tan sols estava imaginada. Teníem l'estimulant repte d'iniciar un exercici d'escriptura dramàtica on no anàvem a partir d'improvisacions, ni s'anava a construir l'obra posant-la progressivament dempeus al mateix temps que s'anava escrivint".

Angie Jaramillo interpretant a Joker.
Angie Jaramillo interpretant a Joker.

"Partint dels coneixements que ha d'adquirir l'alumnat en l'assignatura TALLER DE TEATRE CONTEMPORANI de tercer curs de l'ESAD de València en l'especialitat d'Interpretació Textual, ens vam proposar el repte de començar de zero partint de la “escolta” dels actors i actrius que participaven en el projecte. Escoltar com parlen i de què parlen, atendre les seues inquietuds i observar tot allò que els mou.

Vam viure aleshores el vertigen del buit, de no tindre res com a punt de partida, de no saber què fer, confiant en l'espurna creadora que tard o d'hora encendria la nostra imaginació". Ramón Moreno, 2022.

Candela Granell i Gabby Pous interpretant a Barbie i Ken.
Candela Granell i Gabby Pous interpretant a Barbie i Ken.

Aconsegueix recompenses exclusives

A part d'obtindre el llibre The waiting show:

  • Sorteig de la bandera de Barbie utilitzada en les representacions entre els 50 primers mecenes que col·laboren.

Marta Caballero i Gabby Pous encarnant a Drag Queen i Ken respectivament. Darrere, la bandera de Barbie.
Marta Caballero i Gabby Pous encarnant a Drag Queen i Ken respectivament. Darrere, la bandera de Barbie.

  • Sorteig d'un USB amb l'obra en vídeo + extra dels assajos i preparació exclusiu entre els 50 primers mecenes que col·laboren amb 10€ o més.

  • Sorteig d'una fotografia del personatge que tries signada per l'actor o actriu entre les persones que col·laboren en les primeres 48h.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades íntegrament a la publicació de l'obra en paper, materialitzant així no sols el treball actoral que realitzem a la sala, sinó també el dramatúrgic.

Calendari previst

Està previst que els mecenes reben els llibres en un termini d'un mes després d'aconseguir l'objectiu econòmic proposat, així com les recompenses dels sortejos

*Si vius en la Comunitat Valenciana, rebràs el teu llibre i la recompensa del sorteig en mà per un dels actors o actrius de l'obra. Si vius en la resta de la península ibèrica, l'enviament està inclòs.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • ole

  • Ni

    Ni

    3 mesos

    ❤️ we can do it!!

  • Montse

    Montse

    4 mesos

    A por la publicación de una gran obra!!!🎭🫶💪💪

  • Montse Caballero

    Montse Caballero

    4 mesos

    Animaros a participar

  • Teresa Llácer Viel

    Teresa Llácer Viel

    4 mesos

    ¡Todo por el Teatro!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies